Recrutare de personal la fel si la freelancing

Pe cine cautam astazi?

Agent de marketing

Crestem. Ne extindem. Astazi oportunitatea loveste in AM (agent de marketing), care poiate sa deosebeasca proiectul de la concept la productie. Ceva tiparituri, ceva web, sensibil la util si aptitudini de navigatie sunt esentiale. Poti gasi referinte in portofoliu.

Din pacate nu mai recrutam urmatoarele posturi:
... contabil, scriitor, programator web, producatori, trafic, administratori, femei de serviciu, CEO. Acest lucru nu inseamna ca in urmatoarele treisprezece minute nu o sa avem nevoie de cineva... asa ca Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , un link la un portofoliu on-line si tot ce mai consideri tu ca vrem sa stim despre tine. Te rugam sa nu inchei scrisoarea cu citatul “astept confirmarea telefonica a receptiei scrisorii”. A ajuns. Apropos, daca esti un grafician de web sau nu, si nu ai un portofoliu on-line, nu ne contacta pana nu evoluezi. Serios. Ziua in care intinzi branza de pe pizza de la o agentie la alta este asa de ... mileniul trecut, ca si baggy pants, pleskavica, pepsi la tec sau langosii cu branza doar pe geam. Sa nu zici ca nu ti-am spus.

Client (full time)
Ah, aceta este cel mai tare job. Nu mai sta pe bugetu de marketing, poti deveni clientul nostru, folosindu-l. Clientii ar trebui sa trimita un email aici. Noi judecam potentialii clienti dupa trei criterii: Creier, Curaj, Buget. Daca ai unul, suntem interesati. Daca ai doua, suntem nerabdatori. Toate trei? Fantastic!

Colaboratori?
Ai vazut sperietoarea? Testul de Creativitate (Poti spune ca Intimidarea poate fi un nou reality show cu 12 pariticpanti cu numele Vasile, innebuniti dupa o stewardesa pe o insula cu secrete pazite de tarantule. Marele premiu? Colaborarea. Hmmm.. Poate nu.)

Freelancers?
Deobicei nu folosim. Dar daca esti al dracu de bun, Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . Arata-ne portofoliul tau on-line. Noi ne uitam, si te pastram pentru prima ocazie. Nu stii niciodata. Intelegi ce vreau sa spun?

Toata lumea?
Inscrieti-va la amuzantele noastre e-Newsletter. Citeste cu atentie. Mancati legume. Sarea si zaharul dauneaza grav sanatatii.